>Post uit Zweden

>

Twee jaar geleden is mijn petekind met haar ouders en twee broertjes verhuisd naar een klein dorpje in Zweden. Zij wonen nu in een prachtige gele villa à la Kakelbont, met Zweedse houtkachels en herten in de tuin. Het schijnt bij hen nu zelfs al te sneeuwen. Heel soms bellen we, maar daar krijgt het petekind extra heimwee van. Daarom stuur ik haar eens in de zoveel tijd een kaart of brief met meestal een klein cadeautje. Af en toe zit er ook een cadeautje bij mijn post. En als ik de versierde envelop, met mooie Zweedse postzegels op mijn deurmat zie liggen, dan maakt mijn hart een sprongetje.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>