Badkamer deel 2

Zoals beloofd foto’s van onze tweede badkamer. We wilden erg graag een bad, in de douchekamer was geen plek om tanden te poetsen en we hadden wat meer opbergruimte nodig. Een mooi excuus om een klein kamertje op te offeren voor extra badruimte. Nu hebben we een bad, met bubbels. En een fijne radiator voor droge en heerlijk warme handdoeken. Schaamteloze luxe!
As promised some pictures from our second bathroom. We really wanted a bathtub and in the other bathroom we didn’t have much room to brush our teeth and we had too little room for storage. A great excuse to sacrifice a small room for the second part of our bathroom. And now we have a bath, with bubbles. And a nice radiator for dry and comfortable warm towels. Shameless luxury!

2 reacties

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>