>Count your Blessings

>

Deze week hebben we enorm genoten van de zon, vooral van het eten in onze tuin. Zon gaat bij mij gepaard met een jeukende huid, maar ondanks dat vind ik het heerlijk om buiten te zijn en op blote voeten te lopen.

Vandaag zijn we naar een rommelmarkt gegaan. Ik heb er bovenstaande knopen gekocht. Met dezelfde knopen heb ik al eens een kussen gemaakt, maar ik heb er nog een aantal andere ideeën mee. Ik zal ze in ieder geval niet te kort komen. 😉 En we kregen een aantal paashazen, waarvan deze haas, die T. van mijn vader kreeg, absoluut de stoerste was.

This week we enjoyed the sun very much, especially eating in our small garden. Sun and an itching skin go in pairs in my case. But nonetheless I love being outside and walk on bare feet.

Today we went to a fleamarket. I bought these buttons. With the same buttons I made a cushion earlier, but I have a few other ideas with them. I won’t have a shortage, that’s for sure. 😉 And we got a few chocolate easterbunnies, I especially love this hipster bunny my dad gave T.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>