Count your Blessings

Deze week werd ik blij van bijkletsen met een vriendin die ik al mijn hele leven ken, terwijl we een smoothie dronken boven de stad. T. en ik hebben erg gezellig gegeten met vrienden en vandaag zijn we op bezoek gegaan bij de vaders en opa. Het is wat druk op één dag, maar fijn dat het kan.
Boven alles werd ik heel blij van het nieuws dat mijn T. zoveel extra uren over had, dat hij in augustus en september op donderdagen en vrijdagen vrij heeft om te werken aan ons renovatie-project!
Anki begon met het tellen van de zegeningen en ook Debora doet mee.
This week I had fun chatting up with a lifelong friend, while we drank a smoothie on top of the city. T. and I  had a great dinner with friends and today we’ve visited the dads and grandpa. It is a lot on one day, but I’m glad we still can. 
Above all I was very happy with the news that my T. had so much extra hours to spend, that in August and September, he will be off work on thursdays and fridays to work on our renovation project!

Anki started counting her blessings and Debora joined in. 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *