>Count your Blessings

>

Ik heb weer een behoorlijk drukke week achter de rug. Ik heb onder andere veel gewerkt, kreeg lieve post en ben met Anki op bezoek gegaan bij Yvonne (wat een gezelligheid en wat een gaaf huis heeft ze!). Ik heb me niet verveeld in mijn week alleen, het is ook weleens fijn om nergens rekening mee te hoeven houden, behalve de katten. Voor even dan. Gelukkig kwam gisteren mijn lieve T. heelhuids thuis. Al had ‘ie wel wat pijn in zijn schouder van het downhill-fietsen.


I’ve had another busy week. Amongst other things I’ve worked quite a lot, got sweet mail and paid Yvonne a visit, along with Anki (we’ve had a great time and what a house she has!). I wasn’t bored at all, during my week alone, it has it perks to only have cats to take into account. For a while at least. Gladly my sweet T. came home yesterday, in one piece. Although his back muscles were sore thanks to the downhill-bike-rides.

Anki started counting her blessings. AnneArnika,AukjeBelindaDeboraEstherEstherFrederiekeFroukjeJolandaJudithLeontienMaartjeMaartjeMarie-Lu, MariëlleMaritMarlousMartineMaureenMireilleSuus and Tabitha joined in.

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>