>Blessed

>

Gisteren ging ik met Anki en Yvonne naar de Woonbeurs voor een Bloggers Meet up georganiseerd door VT Wonen. Het was bijzonder om al die geweldige bloggers te ontmoeten en ik deed een ton aan inspiratie op de Woonbeurs op. Ik kocht er onder andere bovenstaande broches van Tas-ka, zag verschillende interpretaties van interieur-trends, werd geïnspireerd door de stand van Mariska Meijers (zie bovenstaand roze logo) en maakte foto’s met mijn analoge camera. Nog even wachten op de resultaten dus.
Verder genoot ik deze week van mijn ouders die vol verhalen terugkwamen van hun eerste vakantie samen (ze bezoeken vaak vrienden en familie, of gaan met ze op pad, samen weg was minstens 30 jaar geleden), werd ik enorm blij van ontbijten in de zon vandaag en van een verjarende vriendin die een heel mooi nieuw levensjaar verdient.

Wat me deze week ook heel blij maakte, waren alle lieve reacties en complimenten op mijn blogverjaardag. Mijn hart maakte een sprongetje bij het zien van alle comments! (Het zijn trouwens maar twee kussens hoor, met ieder twee verschillende kanten ;))

Yesterday I went to the Woonbeurs Bloggers Meet up organized by VT Wonen, with Anki and Yvonne. It was so special to meet all these great bloggers and I’ve been so inspired by the Woonbeurs. I bought the brooches by Tas-ka as seen above, saw different interpretations of interior trends, was inspired by the Mariska Meijers stand (the pink logo above is hers) and made pictures with my analogue camera. So I need some patience to see the shots I took.
Furthermore I enjoyed my parents who came back with lots of stories from their first holiday together (usually they visit  family or friends or go on holiday with them, it was at least 30 years ago the went just the two of them), I  was so happy eating breakfast in the sun today and enjoyed the birthday of a friend who deserves a great new year of life.


What made me very happy this week too, were all these sweet comments and nice compliments on my blogbirthday. My heart made a leap seeing all those reactions! (By the way, there are only two cushions, but they each have different sides ;))


Anki started counting her blessings. The following participants joined in: 
Effie – Martine – Maartje – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Suus – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje – Isabelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *