Vakantie

My T. and I went on a holiday trip to Normandy. We enjoyed the weather, the beach, cute villages, but also saw impressive remains and scars of the second World War. We cycled through the French landscape, I shot some analogue pictures and we both came home sunburnt. It was good.

Mijn T. en ik zijn op vakantie geweest naar Normandië. We genoten van het weer, de zee, schattige dorpjes, maar zagen ook indrukwekkende overblijfselen en littekens van de Tweede Wereldoorlog. We fietsten door het Franse landschap, ik schoot wat analoge foto’s en we kwamen allebei roodverbrand thuis. Het was fijn.

 

PinterestTwitterFacebookGoogle+

25 reacties

   • Judith

    Ja ik ook: potten en doosjes vòl met schelpen… al lijken ze aan het strand altijd mooier dan thuis.
    Ik heb ooit eens buren gehad die hun hele tuin vol hadden gestort met schelpen! Leuk effect, maar zelf verzamelen is toch leuker :)

 1. Elsa

  Too bad that Normandie is not close to where I live (about 250/300 km, I don’t know exactly). We might have met us! Maybe another time :)
  Bonnes vacances !

 2. carlylikes.nl

  Aha, dat beloofd nog meer mooie foto´s. Hoe leuk bloggen ook is, moet je niet eens overwegen een mooi fotobook te gaan publiceren? Ik zie het al helemaal voor me. Studio Snor ofzo, lezen jullie mee?

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>