Home Sweet Home

The wall on our attic has a few new frames. The embroidery is me, made by Emmel. The triangle poster is a gift wrap made by Leah Duncan for Betty and Dupree. The postcard by Jessica Nielsen with a girl in the rain, feels perfect for the wall with autumn on our doorstep. And one of my favourite shops Oxo Wonen will be closing in a few weeks. In their final sale, I bought this beautiful vase by Klaas Kuiken. What a sad reason for a sale though!

De muur op onze zolder heeft weer een paar nieuwe lijstjes hangen. Het borduurwerk ben ik, gemaakt door Emmel. De poster met driehoeken is cadeaupapier ontworpen door Leah Duncan voor Betty and Dupree. De kaart gemaakt door Jessica Nielsen met een meisje in de regen vind ik perfect voor aan de muur nu de herfst voor de deur staat. En een van mijn favoriete winkels Oxo Wonen gaat over een paar weken dicht. In hun laatste sale kocht ik deze prachtige vaas van Klaas Kuiken. Maar wat een rottige reden voor een uitverkoop.

17 reacties

  1. Nina

    He, gaat de OXO weg? Nou, wat jammer! Ik was er pas geleden nog en toen viel me al op dat ze bijna geen ‘kleine dingetjes’ meer hadden, alleen grote meubelstukken, misschien ook wel daarom.
    Toen ik nog in Utrecht woonde (al weer een jaartje of acht geleden) was er daar ook nog een OXO, maar die ging toen op een gegeven moment ook al weg…
    Die driehoekige lijst is trouwens super mooi, kun je zoiets zomaar kopen of moet je dat echt op maat laten maken?

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>