Home Sweet Home

Pink seems to be my favorite colour lately. The planter seen above is by Lenneke Wispelwey and I am truly in love with it. I bought the little aloë at a small plant shop, in our city centre. The owner is an elderly lady and she still runs the shop every day. I saw some planters there which must’ve been there for decades. It makes my heart melt.

The cushions on our couch are handmade by me. The striped one is made from a HAY-towel quite a while ago but I don’t get tired of it. And I am also still in love with Mustache Harry from Discodip!

Ik ben nogal into roze de laatste tijd. De bloempot helemaal bovenaan is van Lenneke Wispelwey en ik ben daar echt verliefd. Het aloë-plantje kocht ik in een klein winkeltje hier in de stad. De eigenaresse is een oudere dame die elke dag in de winkel te vinden is. Ik zag er bloempotjes die er waarschijnlijk al decennia lang staan. Daarvan smelt ik.

De kussens op de bank heb ik gemaakt. Het gestreepte kussen maakte ik een tijd geleden van een HAY-theedoek, ik raak hem niet beu. En ik blijf ook fan van Mustache Harry van Discodip!

Kijk voor meer home sweet home bij Barbara.

18 reacties

 1. Marie

  Pas maar op met dat roze 😉
  Ik kreeg dat ook zo’n 4 à 5jaar geleden en het is er niet beter op geworden vermits mijn bijnaam ondertussen Miss Pink is.

 2. Judith

  Dat HAY DIY kussen blijft echt prachtig (alles wat je met die theedoek maakt trouwens)! En ik moet zeker ’n keer naar die planten dame. Ik hou zo van aloë en agaves en aanverwanten. Helemaal als ze van een bijzondere plek komen.

 3. Eefje

  Fijne kleurtjes in je huis, en leuk idee om van een theedoek een kussen te maken. Zeker gezien er zoveel mooie bestaan waarmee het echt zonde is om af te drogen.
  Ps: die villa’s in Doel stonden vooraan als je het dorp binnen komt rijden aan die lange weg. Toen wij er waren kon je echt overal lekker binnen rondkijken, ik word dan helemaal wild van nieuwsgierigheid haha!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>