14 reacties

  1. Marcha

    Mooie foto’s, lekker sereen sfeertje. En mooie fles ook, zat dat oor er al aan?
    Om nog even je vraag te beantwoorden (lekker snel Mars!) die camera heb ik aan het begin van mijn opleiding gekocht omdat we daar ook fotografie bij hadden. Dat was in ’98 geloof ik. En het was een occasion bij een fotozaak. Heb er een 28mm, 50mm en 80-200mm lens plus staaf-flitser bij 🙂 Ik zou het liefst ook een doka willen hebben, dat gevoel van een foto op papier tevoorschijn zien komen is magisch! (ja op de opleiding moesten we ook alles doen; ontwikkelen en afdrukken, cool!)

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>