Slaapkamer

Aan het begin van onze verbouwing (bijna vier jaar geleden) sliepen we beneden, in de woonkamer. Daar daalde al het stof dat we boven veroorzaakten neer en werd ons bed omringd door klusbenodigdheden. Nogal heftig. Boven moest veel gebeuren. In de slaapkamer hebben we bijvoorbeeld het deurkozijn verzet, de muur tussen de kamers vervangen zodat we twee kasten in de slaapkamer hebben, de 80-jaar oude deuren opgeknapt en alles opnieuw bedraad en gestuct. Poehpoeh. Maar nu hebben we een spikfonkelnieuwe slaapkamer. En ‘ie slaapt heerlijk.
At the start of our renovation (nearly four years ago) we slept downstairs, in the living room. All the dust from upstairs came down and our bed was surrounded by buildingsupplies. Quite intense. We had a lot of work ahead of us upstairs. In this bedroom for example, we moved the doorframe, replaced the wall between the bedrooms to make two closets in our bedroom, refurbished the 80-year old doors and replaced the wiring and plaster. But now we are sleeping happily in a brandnew bedroom!
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.