>Blessed

>De week begon minder: beroerd met niks meer dan een kop thee op de bank. Gelukkig ben ik redelijk opgeknapt en hoe kun je dat beter vieren dan met een bak chocolade-ijs en een mooie nieuwe neon broodtrommel? Verder bestond mijn blog afgelopen week een jaar! Joechei! Dat vond ik een cadeautje waard: daarom later deze week mijn eerste give-away…


This week started a bit down: feeling ill with nothing but a cup of tea on the couch. Luckily I am feeling much better now and how to celebrate that better than with a bucket of chocolate ice-cream and a pretty new neon bread box? Furthermore, I am blogging for a year now! Hurray! I think that calls for a present: so later this week I’ll host my first give away…


Anki started counting her blessings. The following participants joined in: 
Effie – Martine – Maartje – Debora – Mireille – Belinda – Tabitha – Marit – Froukje – Leontien– Esther – Anne – Arnika – Marielle – Judith – Maartje– Maureen – Marie-Lu – Suus – Aukje –  Jolanda – Esther – Marlous – Saskia – Sacha – Carla – Tess – Sjaantje – Isabelle

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>