Home Sweet Home

Barbara is een tijd geleden begonnen met een wekelijkse foto van een stukje van haar huis, omdat je op internet zoveel moois ziet dat je vergeet hoe fijn je eigen huis is. Een hele hoop bloggers doen inmiddels met haar mee, en ik vandaag ook.
Op de muur plakte ik een kaart van Bart Aalbers, een kaart van Noodoll die ik kocht in de uitverkoop bij Werk aan de Winkel en een zwart-wit-foto die ik kreeg van lieve Emmel.

Barbara started to take a picture of a corner of her house a while ago, because thanks to all the beautiful interiors on the internet, you tend to forget how nice your own home is. A lot of bloggers joined in and today, I’ve done so too!
On the wall I’ve put a card by Bart Aalbers, a card by Noodoll I bought in the sale of Werk aan de Winkel and a black and white picture sweet Emmel sent me.

20 reacties

 1. Karin - The F Girl

  Oh wat heerlijk, een warm bad met schuim! Al weken liep ik te roepen dat zodra ik weer mocht ik in een warm bad met schuim zou plonzen (ik was geopereerd, dus mocht even niet), maar dat is nu al weer een hele tijd geleden en ik ben het simpelweg vergeten. Je hebt me er weer aan herinnerd, dus ik denk dat ik zo het bad maar eens vol ga laten lopen. Wat een zaligheid, alleen de voorpret is al fijn, dus dank je wel!

  Mooie kaarten trouwens. En erg leuke tape. Ik moet toch ook eens wat meer rolletjes van die washi tape gaan aanschaffen (dat is het toch?). Het is zo leuk en veelzijdig in gebruik.

  Maar eerst dat bad…

 2. Debora

  Nog even voor de zekerheid hier mijn antwoord op jouw opmerking: Hai lieve Iris, nee, ik was weer eens helemaal onduidelijk: soms vergeet ik dat er zoveel mensen meelezen die mij niet in het echie kennen. Het is mijn zusje, ik heb het er nu maar aan toegevoegd. Zelf ben ik jaren ouder, ik word in september 32.

 3. Patrice A.

  een bad!
  dat zou ik willen, ooit

  wat een goed idee
  en wat een fijne foto’s
  lekker licht en fris
  trouwens
  die foto van zomer in nederland
  is ook fijn
  op een andere manier
  ;^))

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>