>Lomo-saturday

>

Vorige week hebben we met vrienden het nieuwe jaar ingeluid. Gewapend met mijn Diana-camera en fisheye-lens, heb ik wat plaatjes geschoten. Het fisheye-effect is niet overal even duidelijk, waarschijnlijk doordat ik een 35mm rolletje gebruik en de camera origineel 120mm. Maar ik ben blij met deze leuke fotoos van een geslaagde avond!
Kijk op Lomo-saturday zeker ook bij aanstichter AnkiCasper en Mireille.

Last week we welcomed the new year with a bunch of our friends. Armed with my Diana-camera (and fisheye-lense) I shot some pictures. The fisheye-effect isn’t very clear on most of the photoos, probably because I am using 35mm roles, while my camera uses 120mm regularly. But nonetheless I am happy with the nice shots from a great night!
For more Lomo-saturday take a look at the blogs of initiator Anki, Casper and Mireille.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.