>Count your Blessings

>

Anki blogde vorige week over de mooie dingen die haar die week opvielen. Een goed idee en vandaag doe ik graag met haar mee.

Afgelopen donderdag vroeg een vriendin me op het laatste moment mee naar een toneelvoorstelling gebaseerd op het boek ‘Veronica besluit te sterven’ van Paulo Coelho. Ik genoot vooral van het bijkletsen met een glas rode wijn naderhand. Gisteren ging ik met Anki naar Antwerpen. Een mooie dag, vanwege de inspiratie, lol en geweldige vondsten. Met voor mij als topstuk een prachtige omslagdoek gekocht bij Urban Outfitters.

Last week Anki blogged about the things she enjoyed that week. A great idea and today I like to join her.

On thursday a friend of mine asked me at the last minute to join her to see a play, based on the book of Paulo Coelho ‘Veronica decides to die’. I especially enjoyed catching up afterwards with a glass of red wine. Yesterdag I went to Antwerp with Anki. A lovely day, because of the inspiration, fun and great stuff we found. With for me as a top piece an amazing shawl/poncho from Urban Outfitters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.