Badkamer deel 1

Vandaag weer een paar foto’s van het resultaat van onze verbouwing. Deze kamer was voorheen het einde van de gang, met enkel een wasbak. De douche zat op de benedenverdieping, achter de keuken. We hebben het deurkozijn van de slaapkamer verplaatst, zodat er meer in de ruimte past, vervolgens een kozijn van beneden aangepast en hier geplaatst. Die deur moet nog worden geschilderd en er komt nog een douchedeur in plaats van het gordijn. Maar dat is een project op zich en kost nog wat tijd. 😉

Ondanks alle aanpassingen is in deze badkamer geen ruimte voor een bad en een wastafel. Dus later deze week… Badkamer deel 2!

A few photo’s again from the results of our renovation. This room used to be the end of the hallway, with only a sink. The shower was based downstairs, behind the kitchen. We have moved the doorframe from the bedroom, so that the room would be bigger and adjusted a frame from downstairs and placed it here. That door is waiting to be painted and there will be a showerdoor instead of that curtain. But that’s a project in itself and that will take a little more time. 😉

In spite of all that work there isn’t any room for a bath and a large sink here. So later this week… Bathroom part 2!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.