>Count your Blessings

>

Waar ik deze week blij van werd: de bank is verkocht! Om De Nieuwe Bank neer te kunnen zetten, moesten we een nieuwe eigenaar voor onze retro bank vinden. En dat is gelukt, eerder dan verwacht. Verder werd ik erg blij van mijn werk, ik heb het namelijk fijn druk. Zo druk dat de dagen omvliegen. Vandaag werd ik erg gelukkig van een rommelmarkt hier in de buurt. Normaal ga ik met mijn vader, maar hij kon niet, dus ben ik alleen gegaan. Ondanks dat het minder gezellig was, kwam ik met geweldige vondsten thuis. Het allerblijst ben ik met een pastelkleurige ovenschaal van Le Creuset. Loeizwaar, maar wat gaat ‘ie mooi staan in mijn keuken! Ook voor de hertjes ga ik vast een mooi plekje vinden.
Count your Blessings is een initiatief van Anki.
What made me happy this week: our couch is sold! To be able to place our New Couch, we had to find another owner for our retro one. And we did, sooner than expected. I was also very happy at my job, because I have a lot to do. Things that make my days fly by. Today I was at a fleamarket and that made my weekend. Normally I go to fleamarkets with my father, but he wasn’t able to join me. Nevertheless, I came home with great finds. I was thrilled with the pastel baking dish by Le Creuset. Heavy as rocks, but how nice will it be in my future kitchen. And I will undoubtely find a nice place for the little deers too.
Count your Blessings is an initiative of Anki.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.