Keuken in de steigers

Op mijn blog heb ik de laatste maanden weinig geschreven over ons verbouwingsproject. Er is op de kluszaterdagen wel veel gebeurd, met name aan de keuken. T. en zijn vader hebben de kasten kaal gemaakt, ontdeukt, ze hebben nieuwe deurfronten gemaakt (de maten van de keukenapparatuur zijn niet hetzelfde als in de jaren ’50) en in vrijwel alle kastjes zijn lade-systemen gemonteerd. De meeste kasten staan inmiddels in de primer. Ik kan niet wachten tot het af is!

On my blog I haven’t written much about our renovation-project lately. A lot did happen on the DIY-saturdays, mainly on the kitchen. T. and his dad stripped the cabinets bare, made new door-fronts (the measurements of modern kitchen appliances aren’t the same as in the 50s) and installed drawers in almost all cabinets. Currently, most of the cabinets are painted with primer. I can’t wait until it is finished!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.