>Lomo-saturday

>


Wat een teleurstelling. Het hele rolletje had ik een verkeerde instelling aanstaan, waardoor alle foto’s te donker en een hoop foto’s helemaal leeg waren. Extra jammer omdat ik voor het eerst een Lomography-rolletje gebruikte. Deze foto’s van de buik van Aart zijn gelukkig wel goed gelukt. Heerlijk beest.

Kijk voor meer Lomo-saturday deze week bij aanstichter AnkiCasperNikki, Aukje en  Judith.


What a disappointment. The whole role I had a wrong setting on, as a result of which all the pictures were too dark and a lot of them complete blank. Extra sad because this was the first time I used a Lomography filmrole. Gladly these pictures of Aart’s belly did work out right. Great animal. 

For more Lomo-saturday take a look at the blogs of initiator AnkiCasperNikki, Aukje and Judith.
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.