Blessed

Deze week kwam december alweer binnen, wat gaat het snel! Ik heb een hoop leuks gedaan: ging naar de speeltuin met lieve vriendin Neeltje en haar dochters Janne en Saar, was uitgenodigd voor de boekpresentatie van En de boer ploegde voort… van bevriend fotograaf Maikel Samuels en T. en ik kochten allebei een superdeluxe iphone. En vandaag komt de sint bij mijn opa.

This week, December entered, time goes so fast! I’ve done a lot of nice things this week: went to the playground with sweet friend Neeltje and her daughters Janne and Saar, was invited to the bookpresentation of En de boer ploegde voort… a book by our friend, photographer Maikel Samuels and T. and I bought a superdeluxe iphone. And today Saint Nicolas (a Dutch tradition that resembles father Christmas) visits my grandpa.


For more CYB-participants, take a look at Anki’s blog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.