Blessed

Afgelopen week zag ik een aantal leuke bloggers en kreeg ik van Yvonne alvast een vroeg verjaarscadeau: bovenstaande print van Sugarloop, wat een schot in de roos! Ik kreeg ook eindelijk een cadeau binnen dat ik voor mezelf kocht, een prachtige ketting en een paar oorbellen van A Merry Mishap. Wat een geluk, al dat moois.

Last week I met up with some fun bloggers and I received an early birthday-present from Yvonne: the print seen above by Sugarloop, I’m so happy with it! And finally a gift I ordered for myself arrived, a beautiful necklace and a pair of earrings by A Merry Mishap. What a blessing, all that nice stuff.

For more CYB-participants: take a look at Anki’s blog.
1 comment
  1. Beautiful framing! Thanks so much…enjoy the print!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.