Oxo supersale

Gisteren ging ik naar de sale van Oxo, met Anki en Yvonne. Ik keek er al weken naar uit en was niet teleurgesteld: ik kocht de oranje vaas op de linkerfoto, ontworpen door Foekje Fleur. En ik kocht de Plopp stool van Hay (ik zei toch dat ik fan ben), het is een opblaasbare kruk van metaal. Hoe heb ik ooit zonder gekund?

Yesterday I went to the Oxo sale, with Anki and Yvonne. I was looking forward to it for weeks and was not disappointed: I bought the orange vase on the left picture, designed by Foekje Fleur. And I bought Hay’s Plopp stool (didn’t I tell you I am a fan?), it’s a metal blowup stool. How was I ever able to live without it?

16 comments
 1. Ik ben gister natuurlijk ook bij oxo geweest! Maar weinig gekocht. Leuke kruk zeg! Vooral met die kat eronder ๐Ÿ™‚

  1. Weinig gekocht? Knap!! ๐Ÿ˜‰

 2. ook al goed gescoord dus ๐Ÿ˜‰
  ik wil er ook heen, helemaal nu ik jullie mooie spulletjes zie.
  jammer dan het zo koud is, anders ging ik morgen even met Polleke.

 3. Ik moest vreselijk lachen om die zin ” hoe heb ik ooit zonder gekund ” ๐Ÿ™‚
  Ai, als ik morgen mijn atelier binnenstap ๐Ÿ™‚

  1. Ik moest er ook wel een beetje om lachen, vooral omdat ik hem al had gekocht voordat ik had bedacht waar de hel ik hem neer moest gaan zetten. ๐Ÿ˜‰

 4. Oh jij ook al van die mooie spullen!!
  En ik als krukjes fan ben jaloers op dat mooie krukje van jou!!!

 5. Nou Iris, hou kon je ooit zonder?! Hij is geweldig gaaf! En dat vaasje ook trouwens!

 6. Gave vaas, en die kruk, die zag ik bij Loods 5,moest eerst even voelen om door te hebben dat hij van metaal was. en hij is super.Ben helemaal niet jaloers hoor! maarre hoe heb je zonder gekund:-)
  kwam je theedoeken ook tegen bij loods 5 in allerlei kleuren.Ze zijn echt gaaf!

  groetjes en een fijn weekend alvast.

 7. Zoo jammer dat ik niet om de hoek woon, misschien (als deze griepachtige aanval over is) dat ik alsnog wel ga om te concluderen dat al het moois al weg is. Niettemin…geweldige aanwinsten (en poes onder de stoel maakt het plaatje compleet ;-)! (Moet ineens aan kunstenaars zonder ledematen denken…heel gek).

 8. Goed gescoord! Vorig jaar heb ik m’n PHE stropdassen lamp gekocht en dat jaar daarvoor volgens mij m’n orange Flower Fermob. De OXO sale is geweldig en als ik niet zo snipverkouden (al 2 weken nu) zou zijn, was het een hele goede reden om weer eens naar Den Bosch af te reizen. Foekje maakt mooie dingen hรจ?! (ik ken haar mama goed en die heeft ook altijd van die mooie zijden Foekje Fleur sjaals om; prachtig!)
  Jouw badkamervloer mag er ook zijn! Fijn weekend

 9. It’s my turn to be jealous! I like the vase but the stool is truly amazing! I really like it ๐Ÿ™‚ Is it comfortable? You’re going to put it in your kitchen?
  Have a nice weekend.

 10. Erg leuke kruk.
  Ben je in Antwerpen al bij espoo geweest?
  http://www.espoo.be

  1. Neee! Daar wil ik heen!!

 11. Mooie dingen allemaal! Zit ie ook lekker die kruk?

  1. Ja, verbazend genoeg wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.