Honeybunny

Boven ons bad hangt een zeefdruk van Uitgeverij Snor ontworpen door Studio Boot. De afbeelding komt uit het Snelle Taarten Boek. Ik heb dus nu telkens zin in taart, koekjes en ander zoets als ik in bad lig.

En -wat een toeval!- 101 Woonideeën geeft er op het moment een weg. Meedoen kan tot en met vrijdag!

Above our bathtub we hung a silk-screen print from publisher Snor, designed by Studio Boot. The image comes from one of their cook books. So every time I’m bathing now, I can’t stop thinking of eating cakes and cookies.

14 comments
 1. Leuk bijpassend shirtje heb je er ook bij aan 🙂 En heerlijk zo’n fluor prent!

 2. Helemaal goed…de kleur alleen al! (En je outfit is ook helemaal bijpassend zie ik, vast niet met opzet, wel leuk!)

 3. Hij hangt daar gaaf!

 4. Ja goede plek zeg en hele coole poster. En leuk om ook een glimp van jou op te vangen. Onze badkamer is een soort bezemkast, daar kan ik helaas niks ophangen 😉

 5. Niks mis met taart in bad. Blijft dat mooi, papier met al dat vocht in de badkamer?
  X iris

 6. OOooh, hij is super daar!
  Cool!

 7. Wat gaaf!!!!
  Enne….wat heb je daar voor leuk shirtje aan??

 8. Wat leuk om in je badkamer te hangen! Heel vrolijk 🙂

 9. Geweldige gave print en kleur!
  Ik heb ook nog nooit een badkamer gezien met zulke coole lampen.
  Ik vraag me alleen af of de print niet gaat bobbelen van het vocht in de badkamer?

 10. Ik weet nog niet of de print mooi blijft in de badkamer. Maar we hebben erg goede afzuiging (ook omdat er nog geen raampjes in de deuren zitten ;)) en ik durf het wel aan om het te proberen. En anders moet ik weer een nieuwe poster kopen. Is ook niet zo erg. 😉

  En het shirtje was inderdaad toevallig!

 11. Ja! Waarom ook eigenlijk niet he? Een poster in je badkamer. Goed idee! Wij hebben momenteel een hele lelijke standaard badkamer en zo’n leuke poster zou de boel wel opfleuren. En wat een gave lamp(en) zeg!

 12. oooo, die tekst… het doet me denken aan een lied. Maar welk?! Ik kan er niet opkomen… hmhmmmm!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.