Woensdag

Today is a quiet day. My T. stayed home from work feeling ill and I am getting ready for a trip to Berlin with my blog friends Anki, Christian, Marlous, Philomeen and Wendel tomorrow. I am so excited!

I love the photography book New Dutch Photography Talent by Gup magazine (this picture is by Maria Dabrowski) and Schurk really loves her cardboard house.

Vandaag is een rustige dag. Mijn T. is ziek thuis van zijn werk en ik maak me klaar voor een trip naar Berlijn met blogvrienden Anki, Christian, Marlous, Philomeen and Wendel tomorrow. Ik heb er zin in!

Ik hou van het fotografieboek New Dutch Photography Talent van Gup magazine (deze foto is van Maria Dabrowski) en Schurk houdt enorm van haar kartonnen huis.

21 comments
 1. Haha die schurk!
  Viel spass in Berlin!

 2. Hahahaa, Schurk toch!
  Veel plezier in Berlijn!
  xoxox

 3. hahaha dat pandje! die van ons bijten vooral in die raamtussenstukjes, maar alles is nog heel… veel plezier in Berlijn!

 4. veel plezier in Berlijn!!!

 5. hahaha die schurk toch! Heel veel plezier in Berlijn! Mocht je er toevallig in de buurt komen, Barcellos Salon Sucré (in Kreuzberg http://www.salonsucre.de) is een echte aanrader voor een zoete (Franse) tussenstop. Zeker als de zon schijnt kun je er heerlijk genieten buiten op het terras.

 6. Wat heerlijk zo’n reisje naar Berlijn,
  geniet ervan Iris!

 7. Have fun en geniet van deze coole stad!
  Gr. Stephanie

 8. Veel plezier in Berlijn, supertoffe stad!

  xoxo, Femke

 9. Super…. staat op mijn lijstje voor 2013 😉

 10. Beterschap voor meneer T en jij veel plezier!!!

 11. Oh, leuk zeg dat je naar Berlijn komt! Veel plezier hoor, wel warme kleren in pakken, want het is op het moment erg koud! 🙂

 12. veel plezier in berlijn 🙂

 13. Wauw, dat boek gaat per direct op mijn verlanglijstje! Ik zit hier dus nog met een volledig onaangetast kattenpandje! Schurk doet haar naam wel eer aan ;). Heeeel veel plezier in Berlijn!
  Liefs Nikki

 14. Gaaf Berlijn! Heel veel plezier… ennuh schurk… die vermaakt zich denk ik wel 😉

 15. we love Berlin
  I’m sure will have fun

 16. Wat een mooi portret in Gup magazine! Lijkt me een mooie uitgave. Berlijn ..wow..ga je ook langs Sandra Juto?
  Veel plezier!

 17. Veel beterschap voor meneer T en heel veel plezier in Berlijn!

 18. OH, wat leuk met berlijn! net deze nacht gedroomt dat ik daar was.
  wat zijn jullie plannen en waar blijven jullie daar?

  veel plezier!

 19. Wat ontzettend leuk: veel plezier! Ik ben benieuwd naar de (ongetwijfeld) prachtige foto’s!

 20. Ik hoop dat je een leuke tijd hebt (gehad) in Berlijn! Enne, als Schurk zo doorgaat blijft er weinig over van dat prachtige huis!

 21. […] foto’s, aten de heerlijkste dingen (dank lieve Erika!) en ik kroelde met Timmie (die net als Aart en Schurk een kraakpand van zijn Kattenpandje maakte, wat een lekker […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.