Hexahedron

A few weeks ago I read that Weekday Carnival will stop with her shop RK Design. Such a shame, I love her work. I took the opportunity to buy a few things, amongst which pretty postcards and a gorgeous marble printed cutting board. The candle holder is a recent thrift find (my love for marble flared up!).

Een paar weken geleden las ik dat Weekday Carnival gaat stoppen met haar shop RK Design. Wat jammer, ik hou van haar werk. Ik greep de kans aan om een paar spullen te kopen, waaronder mooie kaarten en een prachtige snijplank met marmerprint. De kandelaar is een kringloopvondst (mijn liefde voor marmer is opgelaaid!).

11 comments
 1. Ha, bij mij staat er ook een blogje klaar over marmer. Like your style.

 2. oh..vind dat werkje in je handen wel mooi!

 3. Haha ik verwachtte met een “marmeren monster” een enorme marmeren tafel aan te treffen, maar die mooie snijplanken van Riikka zijn wel ècht even wat anders. Mooi!!! En ’n goeie kringloopvondst!

 4. ooh wat erg om te horen dat ze ermee stopt.
  Ik heb zo lang zitten twijfelen om die tiger-poster te kopen…..te laat dus 🙁
  Dan maar de postkaartjes bestellen.

 5. Ja jammer is dat hè. Fijn dat je nog wat kon kopen!

 6. volgens mij voelt je marmer zich heel goed thuis bij jou 😉

 7. Is that true? I love her stuff too I better hurry to her shop! Your marble candle holder is a very pretty find!

 8. Haha…daar is de tafel van de Ridderorde dan! Wat gaaf en na het viltboek van Andrea, wist ik meteen wat een Hexahedron is..wowzers!

 9. That marble printed cutting board is out of this world beautiful!!!

 10. Ik vind marmer ook heel mooi, dit past goed bij je (en ook bij jullie huis denk ik :)), ik zou nog wel graag een mooie oude marmeren vloer willen, maar dan moet die al in het toekomstige huis liggen vrees ik..hihi. Diversitijd heeft overigens mooie marmere vaasjes ;).

 11. Looks lovely, so serene!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.