Aart

She looks so sweet, right? Don’t be fooled. She is a predator, especially when it comes to plants. The small rose in our patio isn’t safe and the right one of these flesh-eating plants (I bought at Ikea) is half eaten. And it wasn’t me.

Wat ziet ze er schattig uit he? Trap er niet in. Ze is een jager, vooral als het op planten aan komt. De kleine roos in onze patio is niet veilig en het rechtse vleesetende plantje (dat ik kocht bij Ikea) op de foto hierboven is half opgevroten. En niet door mij dus.

18 comments
 1. Eeuwig sunt! 🙂

 2. i wanna see how the cat ”attacks” your plants :DD

 3. Wel ironisch dat het vleesetende plantje zelf (half) opgegeten wordt! Het arme ding! Ik heb hier een Frutsel die dat ook doet, de meeste plantjes staan buiten bereik maar zodra er een bosje bloemen op tafel komt gaat ze los :).

 4. Tijgermentaliteit!

 5. Poezenliefde! Die donderstenen van mij roven ook groen waar je bij staat 😉

 6. Eén van mijn poezen eet ook altijd mn plantjes op, zo irritant =’D

 7. Mooi dier. Misschien is ze stiekem vegetarisch? 😉

 8. Wat n lekker (s)katje!!

 9. Ik vind Aart fantastisch, en haar naam ook. Maarre, eet ze enkel vegetarisch of lust ze ook muizen en vogeltjes?

  1. Ze houdt heel erg van sla, gras en rozenblaadjes, maar (in tegenstelling tot Schurk) niet van maïs. En laatst vond ik een dode muis, bovenaan de trap. Ik denk toch van Aart..

 10. Aart aan de vleesetende plantjes… 🙂 Hoop dat t plantje geen wraak zal nemen 😉

 11. Are you sure it wasn’t you? 😉

 12. Oeh ja plantjes, die zijn lekker. Dat vindt ons Otje ook! Ze heeft nog nooit vleesetende plantjes gegeten (die heb ik niet) maar wel bananenplanten, avocadoplant en palmbomen. Cactus en Clivia en vetplantjes lust ze niet gelukkig 🙂 Wel een heel lief poesje om te zien, die Aart! En wat een schattig pluizig buikje!

 13. Super lief die Aart, maar de bank waar ze op ligt is nog veel leuker. Super!

 14. Hahaha ik vind Aart vet! Zoals ze daar ook ligt: “it wasn’t me”. Lekker dier.

 15. Och, die blik op die laatste foto…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.