Outspoken

A few weeks ago I went to concept store Outspoken in the back of art gallery Majke Hüsstege in my hometown Den Bosch. It was my first visit to this art gallery (I don’t consider myself an art buyer just yet) but I was amazed. Great works of art that got my mind racing, next to affordable pieces of design. The combination of high end art and the concept store in the back is brilliant. Do visit when in town! Outspoken has a cool instagram account too.

Art work on the first picture is by Ted Noten (who has a very inspiring exhibition at the Stedelijk Museum Den Bosch at the moment, fun, sympathetic and inspiring), second picture is Growth I, II, II by Marko Vuijk. Stool on the 3rd picture is by Petra Vonk, lamp on the 5th picture is by Studio Daniel, white vase on the last picture by Cor Unum. For information on other items, please contact Majke Hüsstege.

Een paar weken geleden ging ik naar concept store Outspoken achterin kunstgalerie Majke Hüsstege in mijn hometown Den Bosch. Het was de eerste keer dat ik de kunstgalerie bezocht (ik zie mezelf nog niet als kunstkoper) maar het bezoek verraste me. Geweldige kunst die mijn hoofd overuren liet maken, naast betaalbaar design. De combinatie van die high end werken met de concept store is briljant. Ga erheen als je in de buurt bent! Outspoken heeft ook een gaaf instagram account.

Kunstwerk op foto 1 is van Ted Noten (die op dit moment een geweldige tentoonstelling heeft in het Stedelijk Museum Den Bosch, grappig, innemend en inspirerend), het werk op de tweede foto is Growth I, II, II by Marko Vuijk. Poef op foto drie is van Petra Vonk, de lamp op de vijfde foto is van Studio Daniel en witte vaas op de laatste foto van Cor Unum. Voor informatie over andere objecten, neem contact op met Majke Hüsstege.

16 comments
 1. Wat geweldig gaaf zeg!
  En mooie foto’s heb je ervan gemaakt.

 2. Mooie (r… a…) foto’s zeg! 🙂

 3. Wat een mooie objecten! En die lamp is prachtig.

 4. Wat gaaf! Echt super indrukwekkend! En prachtige foto’s, Iris!

 5. Wow mooie dingen zie ik!

 6. Wat gaaf! En wat een mooie foto’s maakte je ervan!

 7. Hahaha…ik wilde exact iets in de strekking van Cris schrijven. Maar..mooi! Ik kan het me helemaal voorstellen (dingen waar je de volgende dag nog over na loopt te denken, dan doe je het goed als kunstenaar.)

 8. práchtige foto’s!

 9. Wat tof! En wat een mooie foto’s!!

 10. So many cool and interesting items!

 11. bijzondere, mooie kunst!

 12. Cor Unum….dacht dat ze failliet waren, wat leuk dat ze er weer zijn. Ik heb jaren geleden eens vaas Blossoms gekocht en het blijft een favoriet ding in mijn huis. Ze maken echt mooie dingen!

  1. Ze hebben volgens mij een doorstart gemaakt. Ze maken inderdaad echt kunst!

 13. Oei, ik lag achter met lezen….dit ziet er gaaf uit! Den Bosch heeft zoveel leuks! Museumkwartier is te gek en de conceptstores op de verwersstraat (Westside en Oh) verrasten me ook al! Dit adresje komt op de to-do list 😉 Thanks voor de tip!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.