DDW II

241013 DDW KG 1

The Klokgebouw is one of the DDW prime locations. It was really crowded and the light made it hard to take nice pictures, but I’ve managed to take a few. Apparently this year’s theme was ‘mirror-selfies’.

One of the booths I was fascinated about, was the one of Lenneke Wispelwey and Ido Garini of Studio Appétit. Look at the great combination of her ceramics with the food. This presentation of the pieces of food is a bit unusual but also so refreshing, I loved the use of the spikes and the dimension it gives to the table setting. Lenneke is so talented that I was almost to impressed to talk to her.

Brekel and Strekel made me laugh out loud. The spit is called ‘Boredom breeds evil’. I want one of those. I also really liked these mirrors, designed by Daan de Haan and Jannie Schmitz, made by company Océ. I think it is so cool they decided to search for designers to show the possibilities of high resolution 3d printing. Cool result, right?

241013 DDW KG 3

241013 DDW KG 4

Het Klokgebouw is een van de hoofdlocaties van DDW. Het was er druk en het licht maakte het lastig fotograferen, maar ik heb toch een paar plaatjes geschoten. Blijkbaar was mijn thema dit jaar ‘mirror-selfies’.

Een van de stands die ik fascinerend vond, was die van Lenneke Wispelwey en Ido Garini van Studio Appétit. Zie die geweldige combinatie van haar keramiek met deze etenswaren. De presentatie van ger eten was ongewoon maar ook zo verrassend, ik vond het gebruik van de pieken geweldig, het geeft de tafel setting zo’n dimensie. Lenneke is zo getalenteerd dat ik bijna teveel onder de indruk was om haar aan te spreken.

Brekel en Strekel lieten me hardop lachen. Het spit heet ‘Boredom breeds evil’. Die wil ik een. Ik was ook fan van onderstaande spiegels, ontworpen door Daan de Haan en Jannie Schmitz, geproduceerd door het bedrijf Océ. Ik vind het zo gaaf dat zij besloten in zee te gaan met designers om de mogelijkheden met high resolution 3d printing te laten zien. Gaaf resultaat hè?

241013 DDW KG 2

9 comments
 1. Wauw, dat keramiek!!! En de kandelaar met spit, haha, very nice!

 2. En niet één Cactus! 😉
  (ik was er gister, ohoh, wat mooi)

 3. mooi plaatjes! ik was er niet 🙁 maar als Emma volgend jaar in Eindhoven studeert (Industrial Design) dan ben ik present. mag ik bij haar logeren, zei ze 🙂

 4. Fijne foto’s! Ik word er helemaal nieuwsgierig van, gelukkig is mijn trein bijna in Eindhoven!

 5. dat spit is prachtig ;^))

  dankjewel voor deze twee posts
  ik kon er helaas weer niet heen
  maar zo was ik er toch
  een beetje….

 6. Ik zit me al de hele week af te vragen wat ik op dat spit zou gaan roosteren. 🙂

 7. Oeh wat een boel moois! Erg grappig die spitten… vooral geen vlieg op braden, dat stinkt 😉

 8. die van jullie twee, wauw, voor op het weddingcake! 🙂
  en die stoffen zijn prachtig, die jurken….lijkt mij heel leuk om een keer te gaan naar de ddw.
  ik probeer nu via firefox, misschien lukt het mij hier???

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.