DDW III

021113 DDW III 1

I still had some DDW-pictures I wanted to share. These were all shot at the TAC-building. Picture no. 1 the installation Oscillation Bowls by David Derksen. The third and fourth picture shows parts of the My Sweet Design Fair by Hello Randomness.

021113 DDW III 2

Ik had nog wat DDW-foto’s die ik hier wilde delen. Deze foto’s nam ik allemaal in het TAC-gebouw. Foto 1 is van de installatie Oscillation Bowls van David Derksen. De derde en vierde foto zijn van My Sweet Design Fair door Hello Randomness.

021113 DDW III 3

5 comments
  1. Wauw! Mooie beelden die ik zelf helaas niet heb gezien! Fijn dat jij ze deelt 🙂

  2. nice..that looks really good
    next year I have to go

  3. Ohw, volgend jaar ga ik langer: jij hebt nog veel meer moois gezien dan ik!
    Mooie foto’s.

  4. Wat een geweldige foto’s Iris… ik krijg steeds meer spijt dat ik er niet heen kon…. Zo mooi!!!!

  5. Wat een mooie serie DDW foto’s, Iris! Net alsof ik er toch ’n beetje ben geweest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.