Analogue Love

Analogue Love Fujita STX-1 | Enigheid

Analogue Love Fujita STX-1 | Enigheid

A few weeks ago I had a weekend getaway with this fabulous group of friends: Anki, Wendel and Cristian. Marlous should have been there, but was ill and had to skip the fun. It’s a yearly trip and we always have so much fun while thrifting, taking pictures, shopping, eating and sleeping in. Well, on sunday we set our alarms to be at the seaside at dawn. It was gorgeous, but the nap afterwards was awesome too.

It was a blast. I truly don’t know where I would be without them.

Most of these pictures I took with a vintage camera I hadn’t used before: a Fujica STX-1 and had the film developed at Carmencita Film Lab. Pictures are the best souvenirs.

Analogue Love Fujita STX-1 | Enigheid

Analogue Love Fujita STX-1 | Enigheid

Analogue Love Fujita STX-1 | Enigheid

Een paar weken geleden ging ik een weekend weg met een fantastische groep vrienden: Anki, Wendel en Cristian. Marlous had erbij moeten zijn maar was -helaas voor haar Ên ons- ziek. Het is een jaarlijks uitje en we hebben altijd zo geweldig veel lol tijdens het kringlopen, fotograferen, winkelen en eten. Op zondag stonden we letterlijk voor dag en dauw op om de zonsopgang op het strand te zijn. Dat was zo’n fijn moment. Net als het dutje dat we daarna deden trouwens.

Ik heb genoten. Ik zou echt niet weten waar ik zou zijn, zonder ze.

De meeste van deze foto’s maakte ik met een vintage camera die ik nog niet eerder gebruikte: een Fujica STX-1 en ik liet de film ontwikkelen bij Carmencita Film Lab. Foto’s zijn de beste souvenirs.

Analogue Love Fujita STX-1 | Enigheid

Analogue Love Nikon FG-20 | Enigheid

15 comments
 1. Ohhh de foto met de meeuwen vind ik echt prachtig!

 2. Wat een gave foto’s V! Die rode vind ik het alleegaafst. X

  1. Dat is de snoepwinkel waar ik snoepjes kocht speciaal voor mijn moeder die T nietsvermoedend opvrat. 😉

 3. Mooie foto’s! Zo’n jaarlijkse mini-roadtrip met vrienden is ook echt te leuk. Oh en volgens mij is de laatste foto ‘bij mij om de hoek’… Zeeland? 😉

  1. Jaaa Yvonne, Nieuwvliet!

 4. Dat klinkt gezellig! Mooie foto’s ook… Xx

 5. Gezelligheid 🙂 en wat een fijne foto’s.

 6. Wat een prachtige foto’s (en wat een goud weekendje)! <3

 7. Inderdaad prachtig die meeuwenfoto!

 8. Dat klinkt heel gezellig en wat ’n mooie sfeer op je foto’s!

 9. Ziet er weer heerlijk uit! En mooie fotos!

 10. Echt een schitterende foto’s !! Love it 🙂 X Helen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.