Sweden I

Sweden | Enigheid blog

Sweden | Enigheid blog

As you know I am the biggest Sweden fan. I love being there even when it rains. In August we visited Sweden again and had the best weather ever. Two weeks of sunshine, we felt so lucky. We booked a house with a lakeview the first week and that was bliss. My love even picked me a water lily.

Sweden | Enigheid blog

Sweden | Enigheid blog

Zoals jullie weten ben ik Zweden fan. Ik geniet er, zelfs als het regent. In augustus waren we er weer maar dit jaar hadden we fantastisch weer. Twee weken zon, wat een geluk. De eerste week zaten we in een huisje met een meer in de tuin, ongelooflijk zo fijn. Mijn lief plukte zelfs een waterlelie voor me.

Sweden | Enigheid blog

Sweden | Enigheid blog

9 comments
 1. Mooie beelden.
  Ik volg je al van bij het begin en ik ben nog steeds fan.

  1. Wat lief dat je dat zegt! Vooral omdat ik jou ook al jaren een inspirerend blogger vind. waardeer ik echt.

   1. Dank je. Ik vind dat we beide enorm gegroeid zijn.
    Tegenwoordig wordt er veel minder gereageerd op een een blog. Ik vind dit erg jammer en helaas doe ik dit ook wel. Vandaar dat dit wel eens gezegd mocht worden.

 2. Ik ben deze zomer ook naar Stockholm geweest en ik ben echt verliefd geworden op Zweden! Dat vakantiehuisje ziet er echt heel leuk uit.

 3. Oh wauwwwww! Dit huisje en deze plek zijn zo mooi! En je foto’s ook. Och prachtig. Ik ben al weken bezig in mijn hoofd dat ik mijn vakantiefoto’s ook wil plaatsen, maar op de een of andere manier ben ik er niet zo blij mee als met onze Zwedenfoto’s. Het is gewoon echt mooi daar he? En heb je Abba-platen op de kop getikt? Leuk hoor.

 4. This is exactly what I like: a house beside a lake in Sweden!
  And this wallpaper … I love it! I also recognize the ABBA disc (Super Trouper) I had when I was young 😉

 5. Prachtige foto’s! En mooi overzichtje. Volgende keer met zijn 3 😉 Ik zou ook nog eens naar Zweden willen, lijkt me zo fijn daar.

 6. Zo fijn!! En wat grappig inderdaad dat behang! Mijn foto’s komen ook nog op het blog… Heerlijk om zo weer even terug te zijn!

 7. Heb je mss info over dit leuke huisje? Zweden staat ook op onze “go to” lijst 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.