Double

Double analog pictures, Sweden | Enigheid

Double analog pictures, Sweden | Enigheid

One of my analog camera’s, the Olympus Pen, is able to shoot half frame. These pictures were made over two years ago during our holiday in Sweden and I forgot all about the fact I set it in half frame. The camera kept on snapping so I thought something went wrong and the film role would be blank, but luckily it hadn’t! My scanner scanned them together and I quite liked these duo’s.

Double analog pictures, Sweden | Enigheid

Double analog pictures, Sweden | Enigheid

Een van mijn analoge camera’s, de Olympus Pen, heeft een half frame stand. Deze foto’s maakte ik twee jaar geleden tijdens een vakantie in Zweden en ik vergat natuurlijk allang dat ik hem in die stand had gezet. Het rolletje bleef maar knippen dus ik dacht dat er iets mis was gegaan en dat het rolletje blanco zou zijn, maar niet dus! Mijn scanner scande de foto’s samen en ik hou wel van deze combinaties.

Double analog pictures, Sweden | Enigheid

Double analog pictures, Sweden | Enigheid

6 comments
  1. Wat mooi toch weer! <3

    1. Dank Yvonne, waardeer ik heel erg!

  2. Oooo wat tof. Een geluk bij een ongeluk of zoiets 😉 X

    1. Ja! Zo grappig als dingen onbedoeld aan elkaar gekoppeld worden. Geeft wel een extra laag.

  3. Wat cool! Ik kende het hele fenomeen nog niet, maar nu wil ik het ook, zo mooi!

    1. Dankje!! Ik vond deze camera toevallig bij de kringloop, maar volgens mij zijn ze via marktplaats makkelijk te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.