>Enig!

>

Mijn verjaardag duurt nog een paar maanden en toch werd ik gisteren en vandaag enorm verwend. Ik kreeg zomaar bovenstaande geweldige Polaroid-camera van lieve en leuke Nina die ik gisteren voor het eerst ontmoette. Woohoo, wat een geweldig kado! En vandaag kwam ik thuis en vond ik nog een geweldige verrassing in de brievenbus: een prachtig boek van Debora. Wat een feest!

My birthday is a few months away and nonetheless I was in for some treats yesterday and today. Sweet and nice Nina, whom I met for the first time yesterday, got me a great Polaroid-camera. Woohoo, what a marvelous gift! And when I got home from work today I found another surprise in the mailbox: a wonderful book from Debora. So nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *