Family shoot II

Maan & Iris shot by Zilverblauw | Enigheid

Maan & Iris shot by Zilverblauw | Enigheid

A few months ago my best friend Anki took pictures of me, my pregnant belly and my love (check the results of that shoot here). Recently Maan and I went back to the old elementary school and Anki shot some pictures of the two of us. I am so in love with this shoot, my heart bursts with love and pride seeing me and my daughter together.

Thanks again Ank, the pictures are amazing, again, so precious!

Maan & Iris shot by Zilverblauw | Enigheid

Maan & Iris shot by Zilverblauw | Enigheid

Maan & Iris shot by Zilverblauw | Enigheid

Een paar maanden geleden fotografeerde mijn beste vriendin Anki mij, mijn zwangere buik en mijn lief (zie het resultaat daarvan hier). Anderhalve week geleden ging ik met Maan terug naar het oude schooltje en nam Anki wat foto’s van ons tweeën. Ik ben zo blij met deze shoot, mijn hart barst van liefde en trots als ik naar de foto’s kijk.

Wederom bedankt Ank, de foto’s zijn prachtig, alweer, zo bijzonder!

Maan & Iris shot by Zilverblauw | Enigheid

Maan & Iris shot by Zilverblauw | Enigheid

14 comments
 1. Wat een mooie foto’s zijn het geworden! Je kijkt zo vol liefde naar Maan, heel lief om te zien. En nu elke maand he! 😉 Want ze groeien zo snel 😀 Geniet ervan!

 2. Wauw, mooi hoor.

 3. Ik begrijp zo dat gevoel dat je omschrijft. Ik weet nog dat ik de foto’s zag die we gemaakt hebben voordat ik weer terug naar Singapore ging. Lloydje slechts 4,5 week oud. Deze zijn ook te te mooi. Persoonlijk hou ik het meest van de warmte van de kleur foto’s.

 4. Prachtige foto’s. Bijna net zo mooi als het origineel!
  De zwart wit foto’s vind ik geweldig!
  Trotse opa

 5. Wat een liefdevolle serie weer!

 6. Mooie fotoos hoor

 7. Prachtige foto’s! 🙂

 8. Wat een geweldige foto’s! Heel mooi voor aan de muur!

 9. Wow, prachtige foto’s. Mooie Mama&Maan!

 10. Echt prachtig! Heel liefdevol <3

 11. Mooie foto’s zeg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.