Woonbeurssfeer II

Zoals sommigen van jullie wellicht al weten, heb ik nogal een lampen-tic. Ik moet me echt inhouden om  lampen te kopen waar ik nog geen plek voor heb. Ook op de Woonbeurs ging mijn oog meteen richting lichtbronnen.
Bovenaan een prieel op de stand van Seasons. Zo gaaf, al die oude lampenkapjes aan een gekleurde snoer. Linksonder een lamp van Ontwerpduo in het VT Wonen-huis. Ik zag de lamp vorig jaar al tijdens de Dutch Design Week en ben er nog steeds verliefd op. Rechtsonder neon-woorden in de container van The Frozen Fountain. Die waterval van lichtende letters: geweldig.

As some of you may know, I’ve got a thing for lamps. I really have to restrain myself to buy lamps I don’t have a place for. On the Woonbeurs my eyes went straight to the light-sources.
Above you see a garden house on the Seasons stand. I think it is awesome, the old light-shades on a colorful string. On the left below you see a lamp by Ontwerpduo in the house of VT Wonen. I saw the lamp last year at the Dutch Design Week and I’m still in love with it. On the right below, neon words in the container of The Frozen Fountain. The waterfall of letters of light: amazing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *