F*ck perfect

This is Maan's shot of me. A little artistic, but unmistakable me! | Enigheid

You all know how I love my perfect interior shots. It’s not that I want to paint a perfect picture to the outside world, my heart just sings when I see, style and photograph balanced compositions. Well, this is obviously not that. And with a home that is still a building site (and will stay a building site for many months to come) it will take a while before I can share my usual clean aesthetics again. These pictures made me happy too though. That’s why I choose to post them: to show you some more about our in-between-life and because perfect can be so incredibly boring.

Maan and a carrot, name a more iconic duo.. I'll wait | Enigheid

Maan and a carrot, name a more iconic duo.. I'll wait | Enigheid

Maan and a carrot, name a more iconic duo.. I'll wait | Enigheid

Iedereen die me een tijdje volgt, en let’s face it, alleen de harde kern van bloglezers doet nog de moeite om vanuit een ander platform door te klikken dus ik denk dat jullie me allemaal wel kennen, weet dat ik erg hou van het maken van perfect gestylede interieur foto’s. Niet om aan de buitenwereld een perfect plaatje van ons leven te laten zien, maar omdat mijn hart een sprongetje maakt als ik mooi gebalanceerde composities zie, style en fotografeer. Bloggen hoeft in mijn geval niet meer voor de bรผhne, maar doe ik echt alleen nog maar omdat ik er blij van word. Deze plaatjes zijn verre van perfect, maar maakten me toch blij. Omdat ons huis een bouwplaats is en dat nog wel even blijft, besloot ik ze hier te delen. Om jullie even een inkijkje te geven in hoe ons leven er nu uit ziet, maar vooral ook omdat altijd maar perfect ook gewoon dodelijk saai is.

This is Maan's shot of me. A little artistic, but unmistakable me! | Enigheid

13 comments
 1. Heerlijk, zo ging het er ook aan toe, toen jij jong was ????
  Oude tijden herleven. ????
  Quolitie tijd met je dochter.

  1. Zo gezellig hรจ? ????

 2. Hi Iris,

  wat je al zegt het leven is niet perfect en dat zien we al allemaal op Instagram ๐Ÿ˜‰
  Ik klik nog wel door hoor want dat is toch het leukste. Succes met de verbouwing!

  1. Dankjewel Stephanie, leuk om te horen!! Het blijft een zoektocht vind ik, zowel blog als instagram. Maar ik vind het veel te leuk om verschillende dingen in mijn leven te delen! x

 3. Ik vind dit knap perfect hoor ๐Ÿ™‚ Maar ik snap helemaal wat je bedoelt. Maar dit is voor ons lezers ook leuk om te zien. Het leven is niet alleen maar gestyled.

  1. Voor dit moment en voor een 3-jarige is het inderdaad perfect. ๐Ÿ˜‰ En inderdaad, dit soort dingen vind ik bij anderen ook altijd leuk om te zien. Daarom ging ik ook maar gewoon overstag. Zal het vaker gaan doen!

 4. Nog steeds fan van bloggen. Ik hou ook erg van gestileerde plaatjes en je blog.
  Oooh wat ben ik benieuwd naar de fijne plaatjes van jullie nieuwe huis.

  1. Ik ook!! Kijk er echt naar uit. Al heeft deze periode ook zijn charme. Ik ga jouw blog ook weer eens bekijken!!

 5. Wat mij betreft absoluut spontane dus perfecte plaatjes!!! ๐Ÿ™‚

  1. Lief, dankje!!

 6. Heerlijk dit Iris! Altijd fijn om tussen de perfecte foto’s wat ‘menselijks’ te zien. En eigenlijk vind ik deze foto’s ook wel perfect hoor, perfect in het tonen van het echte leven ๐Ÿ™‚ X

  1. Lieve reactie Karlijn, dankjewel. En wat leuk om van je te horen! x

 7. Ik vind het nog steeds erg leuk om je blogs te lezen. En het hoeft niet perfect. Ik vind je geweldige interieur fotoโ€™s natuurlijk mooi om naar te kijken maar juist leuk om jullie verbouwing te volgen. En wat een geweldig jasje heeft Maan ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.