Woonbeurssfeer III

Pittige pastels: ook die blijven komend jaar hip. De origami-lampen zag ik in de stand van Tas-kaKeecie en Snurk. De PomPoms op foto twee hingen in het geweldige en frisse 101 Woonideeen-huis. Een inspiratie-bom, hun huizen (ze hebben er twee dit jaar).

Solid pastels: they stay hip in the coming year. The origami-lamps I saw at the stand of Tas-kaKeecie and Snurk. The PomPoms in the second picture hang in the amazing and fresh 101 Woonideeen-house. A bomb of inspiration, their houses (they have two this year).

En overal op de beurs zag je neon. Fluorescerende kleuren vind ik al een tijdje geweldig, maar ik heb er nog geen genoeg van. Het bed (met analoge camera op het kussen!) stond in het VT Wonen-huis. De onderste foto is genomen in het Eigen Huis en Interieur-paviljoen. Daarvan was ik echt onder de indruk. Jammer dat niet al mijn foto’s daarvan gelukt zijn.

And everywhere at the fair I saw neon accents. I’ve loved fluorescent colors for a while now, but still can’t get enough of it. The bed (with analogue camera on the cushion!) was in the VT Wonen-house. The picture below was taken in the Eigen Huis en Interieur-pavillion. I was so impressed by it. Such a shame some of the photo’s I took were blank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *