32 reacties

 1. Marlous

  Je wist al, ik ben fan van je opa. Hij herinnert me aan de goede tijd dat de mijne ook nog leefde…net zo krom..met een rollator (die hij hittebestendig maakte om er een hete pan op te vervoeren…niets was een probleem). Feliciteer jouw lieve opa van harte en geef hem een hele dikke knuffel, ik hoop dat hij 100 mag worden, in goede gezondheid!

 2. prentje

  Wat een prachtige, sfeervolle foto. Je opa is maar een paar jaar ouder dan mijn vader. Zo lief hè, die oude mannetjes. En nu moet je ‘m morgen feliciteren van al je blogvrienden (ook van mij) ;-).

 3. Lia

  Geweldig
  1) zo’n mooie foto
  2) zo’n lief poesje
  3) zo veel lieve reacties van je bloglezers
  4) zo’n lieve opa
  5) en dat is dan mijn papa!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>