Keukenwerk

Weer een stap verder in onze American Kitchen keuken: de muren zijn geverfd, de kastjes staan en de lamp (Louis Poulsen PH 5, gekocht in Kopenhagen een tijd geleden) hangt. Voor we er kunnen koken moet er nog een hoop gebeuren (de bovenkastjes moeten worden opgeknapt, het aanrechtblad is nog niet klaar, er moet een extra kast worden gemaakt, de deurtjes moeten naar de spuiter en er komt een gietvloer in), maar wat word ik hier al blij van!

The next phase in renovating our American Kitchen: the walls are painted, the cabinets are in place and the lamp (Louis Poulsen PH 5, bought in Copenhagen a while ago) is hanging on the ceiling. The kitchen is not nearly finished yet (the upper cabinets need renovating, the kitchen counter isn’t ready yet, we’ve got to make an extra cabinet, the doors need to go to the spray painter and the floor needs a top layer), but oh my, this gets me excited already!

25 reacties

  1. Judith

    Ben heel benieuwd welke kleuren jullie nieuwe keuken krijgt! Maar dit ziet er echt al fantastisch uit, kan ’t me nog goed herinneren dat onze keuken er ook zo ongeveer uit zag. Krijg je zin van om te koken he!

  2. Marieke

    Hele gave lamp: ziet er goed uit! En leuk om zo de voortgang te kunnen bestuderen. Wij gaan binnenkort ook (eindelijk) onze keuken verbouwen; een beetje inspiratie kan geen kwaad 🙂

  3. Elsa

    Yes, it progresses! It’s not finished but I’m sure it will be great. And when you will place your (beautiful) black fridge in, it will be perfect 🙂

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>