The Yvestown FairYesterday I went to help out at the first Yvestown Fair. The weather was amazing and every stall was full of inspirational and creative goods. Yvonne made sure the preparations were immaculate, everything was so pretty. I had such a blast with the whole crew (including Wendel as seen on the picture above) and I loved getting to know blog-collegues I’ve never met in real life. Will you be there next year (too)? I know I will.

Gisteren hielp ik op de eerste Yvestown Fair. Het weer was erg mooi en elke kraam stond vol met inspirerende en creatieve spullen. Yvonne had ervoor gezorgd dat alles geweldig geregeld was en dat het er prachtig uit zag. Ik heb zoveel lol gehad met de hele crew (waaronder Wendel te zien op de bovenste foto) en ik vond het erg leuk om blog-collega’s te ontmoeten die ik nog nooit had gezien. Ben jij er volgend jaar (weer) bij? Ik wel.

38 reacties

 1. nine|tree

  Wat een geweldige foto’s! Overal kwam er een vlaag van Yvestown Fair voorbij dit weekend. Als ik niet in Groningen zou wonen én geen scriptie te schrijven had.. dan wist ik het wel!

 2. Nikki

  Zo jammer dat ik er niet bij kon zijn! Maar door alle foto’s overal kan ik er toch een beetje van mee genieten. Ik vind je foto’s erg mooi, en wat ziet Wendel er leuk uit :).
  Liefs Nikki

 3. Ingrid

  Wat heerlijk om na zo’n YTF-dag nog eens overal na te genieten van alle beelden en berichtjes.
  Yvonne & Boris hebben er echt een feestdag van gemaakt en wat een leuke en lieve mensen allemaal en zo’n relaxte sfeer. Groetekus!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>