Woonbeurskaarten!

Next tuesday, the annual Dutch event Woonbeurs will be starting again. On friday the 28th of September I will be there to do a few live reports of the event and to meet up with visitors.

Do you want to be one of those visitors? I  am given two tickets for a day of your choice, to give to my readers. For a chance to win one of the tickets, comment below and tell me why you would want to go (or why do you want to see me there ;)). You can join until next monday: I will announce both winners on monday evening.

Hope to see you there next week!

Aankomende dinsdag gaat de jaarlijkse Woonbeurs weer van start, in Amsterdam. Op vrijdag 28 september ben ik daar om live te bloggen en om met bezoekers te kletsen.

Wil jij een van die bezoekers zijn? Ik heb twee kaarten gekregen, voor een dag naar keuze, om weg te geven aan mijn lezers. Om kans te maken op een van de tickets, laat je hier beneden een reactie achter waarom je naar de woonbeurs wil (of waarom je mij daar zou willen zien ;)). Je kan meedoen tot en met maandag: maandagavond maak ik de twee winnaars bekend.

Hopelijk tot volgende week!

35 reacties

 1. Maayke

  Ik zou heel graag naar de woonbeurs willen omdat ik net een huis gekocht heb en een verbouwing van plan ben. Dus alle wooninspiratie is welkom!

 2. Jannette

  Ohh ik wil echt al jaren naar de Woonbeurs maar het komt er steeds niet van! Nu wil mn beste vriendin haar woonkamer gaan aanpakken, het zou zo gaaf zijn om haar te verrassen met twee kaartjes voor een dag vol inspiratie!

 3. Karlijn

  Hoi Iris,
  De kaartjes voor de woonbeurs zou ik heel graag willen winnen. Doordat ik vorig jaar niet veel mocht lopen kon ik niet naar de woonbeurs. Iets waar ik heel erg van baalde. Dit jaar mag ik weer zoveel lopen als ik wil en dat zou ik ontzettend graag op de woonbeurs willen doen. En dan zou het natuurlijk super zijn als ik jou daar kan ontmoeten. Ik volg je al een hele tijd en ben fan. Je schrijft leuk en je foto’s zijn nog leuker:)
  Veel plezier op de woonbeurs en ik hoop dat ik je zie!
  Groetjes Karlijn

 4. Aletta

  Dolgraag zou ik naar de Woonbeurs gaan, maar jammergenoeg vindt manlief dat ik het afgelopen jaar al veel te veel geld aan woonprul (zoals hij het noemt) heb uitgegeven. Met een klein babymeisje in huis kunnen we ons geld beter besteden…. En ja, helaas heeft hij gelijk. Maar wat zou het toch waanzinnig leuk zijn om twee kaartjes te winnen, dan heb ik natuurlijk de ultieme reden om toch te gaan! 🙂

 5. Ruth

  leuk leuk leuk! Toch doe ik maar niet mee (zegt m’n verstand). Ik ben nog niet genoeg hersteld, maar hoop op een uitgebreid verslag met veel inspiratiebeelden 😉 Zal vast wel het nodige kunnen meemaken op verschillende blogs! En hopelijk kan ik volgend jaar eens een kijkje nemen… Veel plezier!

 6. Maureen

  Ik zou graag meedoen, maar het lukt mij aankomende week niet om er naar toe te gaan.

  Ik denk je wel mijn meisje gaat zien….zij doet de opleiding Indoor Design en gaat met haar klas op vrijdag naar de woonbeurs…ze kijkt er al naar uit =)

  Jij ook veel plezier vrijdag!

 7. Janina - elke dag zaterdag

  De Woonbeurs vind ik altijd zo leuk! Lekker rondstruinen, en dan vooral in de huizen van de woonbladen…inspiratie opdoen en daarna mijn (t)huis nog gezelliger maken met de opgedane ideetjes en de op de beurs gekochte spulletjes die ik natuurlijk ‘echt’ nodig had…heerlijk! Dus ja, ik wil wel winnen hoor, heel graag zelfs :), zeker nu ik ook nog eens kennis kan maken met de mensen achter een aantal geweldige blogs….

 8. Yvonne Koop

  Ik wil graag naar de Woonbeurs omdat het buiten zo koud is en ik het binnen daarom extra warm en gezellig wil aankleden met alle nieuwe ideeen en inspiratie die ik altijd van de Woonbeurs krijg!

 9. Anke

  Leuk! Ik zou heeeel graag mijn man eens verrassen en hoe kan dat beter dan samen een dagje Woonbeurs te doen? Oma en opa zijn al ingeschakeld als geheime babysit; nu nog twee kaartjes. Ik duim!

 10. Joke Wernke

  Heel graag zou ik deze 2 kaartjes winnen en er heen gaan met mijn moeder.
  Zij is 75 jaar en haar huis ( en ook zijzelf) is echt toe aan verandering.
  Wij hopen hiervoor inspiratie te vinden op de Woonbeurs.

 11. H

  Mijn dochter zit op de Nimeto in Utrecht en vorig jaar ging ze met school er heen en dit jaar niet nu baalde ze ervan.
  Ik zouhaar willen verrassen met de kaartjes zodat ze voor haar opleiding interieurstyliste weer leuke dingen kan vinden en ideeën opdoen.

 12. Sjoerd Reitsma

  Hi Iris, leuk initiatief! Ik zou heel graag naar de woonbeurs gaan dit jaar, ben vorig jaar ook geweest en was positief verrast van alle prachtige dingen die daar te zien zijn. Nu zijn ik en mijn vriendin sinds kort verhuist naar Amsterdam en zouden we dit jaar ook graag op de woonbeurs inspiratie opdoen! Ik heb eventueel zelfs een officiële woonbeurs jubileum party uitnodiging te ruil voor vrijdag 28 september, ik kan dan helaas zelf niet.

  Ik hoor het graag, alvast bedankt!

 13. Karin

  Ik wil ze heel, heel, heel graag winnen voor mijn allerleukste collega die ontzettend graag naar De Woonbeurs wil en net is gaan samenwonen met zijn vriendin. In Amsterdam, dus een thuiswedstrijd voor hem. Alle wooninspiratie is dus welkom voor dat leuke setje 😉

 14. Merilyn

  Hoi
  Het lijk mij super leuk om met een vriendin daar heen te gaan. Zij heeft net een hele moeilijk tijd achter de rug en ga over een paar weken in een appartement wonen dicht bij school. En lijk me leuk om haar te verasen met de woonbeurs en daar idee nog op te doen voor hij appartement.

  Gr. Merilyn

 15. Lies

  Oooh wat zou het leuk zijn als ik mijn lieve grote zus kan verrassen! Ze krijgt snel de sleutel van haar nieuwe huis; tips en ideeen zijn dus welkom! En een gezellig dagje met zus natuurlijk ook 🙂

 16. Ralf

  The best country for lifestyle and furnitures are the netherlands… we buy at rofra and other stores in the netherlands – that’s why we need to see the woonbeurs every year in amsterdam!

 17. Herma

  Hoi, eerlijk gezegd kom ik nu op je blog via de blog “Knoopjes” en ik kende je blog nog niet. (sorry);) Maar toch ga ik mee doen met je give away, ondanks al je misschien trouwe volgers hierboven die allemaal al gereageerd hebben. Ik ga het ‘gewoon’ proberen!! Want ik wil heeel graag samen met mijn beste vriendin naar de Woonbeurs en als verassing voor haar zijn twee kaartjes van harte welkom. We hebben van verschillende andere bloggers al gelezen dat zij ook gaan en verschillend ook op vrijdag.. en dat is ook onze planning. Hetlijkt ons heel leuk andere bloggers te ontmoeten. Succes met het verloten. En ik ga nu een kijkje nemen op je blog! Lieve groet, Herma

 18. Bo Witte

  Hallo,
  Ik zou heel graag de kaartjes winnen omdat het echt nodig is mijn man te overtuigen dat we de woonkamer nu maar eens moeten opknappen en hem dan fris opnieuw in terichten,ik denk dat samen inspiratie op doen het laatste duwtje in de rug is wat hij nodig heeft.Groeten Bo!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>