Sweden II (& a winner)

Swedish Baby clothes Lindex Ahlens | Enigheid

Swedish Baby clothes Lindex Ahlens | Enigheid

I don’t want to bore you with baby-stuff too much, but did want to show you the cool things I bought in Sweden. So this is the compromise: I photographed them in the beautiful garden of the house we stayed at in the second week of our holiday. Most of the clothes I bought at Lindex and Åhlens, but I also found some bonnets in a thrift store. So cute, I love going to a loppis! I thought especially the tights were a hilarious find: can you imagine a big fat dirty diaper with ‘made with love’ at the bum?

Ánd I used the random generator to pick a winner for the Snorfestival-tickets, Mariandel from the pretty blog GoogelsandVoozels (with her comment on instagram) won. Looking forward to see her (and hopefully a few of you) there!

Swedish Baby bonnet, loppis find | Enigheid

Swedish Baby clothes Lindex Ahlens loppis | Enigheid

Swedish Baby clothes Lindex Ahlens | Enigheid

Ik wil jullie niet al teveel lastig vallen met baby-gerelateerde posts, maar ik heb zoveel leuke dingen gekocht in Zweden, die wilde ik toch graag delen. Dus hier het compromis: ik fotografeerde ze in de prachtige tuin van het huisje waar we de tweede week in Zweden verbleven. De meeste kleertjes kocht ik bij Lindex en Åhlens, maar ik vond ook wat leuke dingen in kringlopen, waaronder een paar mutsjes. Zo schattig, wat hou ik van de Zweedse loppis-cultuur! Verder moest ik vooral hardop lachen bij de roze maillot: kun je je een dikke, vette, stinkende luier voorstellen met ‘made with love’ op de billen?

Én ik gebruikte de random generator om een winnaar te kiezen van de Snorfestival-tickets, de reactie van Mariandel (op instagram) van het mooie blog GoogelsandVoozels won. Ik kijk ernaar uit om haar (en hopelijk meer van jullie) daar te zien!

Swedish Baby clothes Lindex Ahlens | Enigheid

Swedish Baby clothes Lindex Ahlens | Enigheid

6 comments
  1. Ja, maar zo mag je wel babykleertjespam doen! Geweldig! Echt supermooi. Zowel de foto’s als de kleertjes. En inderdaad, een poepluier met liefde gemaakt, maak je ook met liefde schoon natuurlijk. En anders jouw T. wel natuurlijk;)

  2. Wat n mooie foto’s Iris. #trots#

  3. Wat leuk! Ik heb ook babykleertjes van Lindex. En heb al weer leuke dingen gezien. Erg fijne winkel!
    En leuk om ze zo te laten zien. De fotos met t gele huis daar krijg ik meteen een heerlijk Scandinavisch gevoel van!

  4. Super, Iris. Koester deze periode.

  5. Ooooh, blijf maar komen met die baby gerelateerde posts! En wat een super lieve kleertjes, echt te leuk. EN prachtige foto’s weer, doe je goed! En dat huis ziet er prachtig uit haha 😉 xx

  6. Wat prachtig in beeld gebracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.