Snapshots

Today I am at the Woonbeurs, along with Zilverblauw, Planet Fur, Philomeen and Yvestown. And Saskia came to help us out too. We are having a blast, are talking with a lot of visitors and hardly have any time to blog. Here you see some Woonbeurs-snapshots. In the top left stools by New Duivendrecht, in the top right the booth of Design Lemonade . On the down left, lamps by Studio Snowpuppe in the 101 Woonideeën-house. And down on the right artwork by Lauren van der Kolk.

Vandaag zit ik op de Woonbeurs, samen met Zilverblauw, Planet Fur, Philomeen en Yvestown. Saskia kwam ons ook even helpen. We hebben het erg gezellig, kletsen met heel veel bezoekers en hebben bijna geen tijd om te bloggen. Hier zie je wat Woonbeurs-snapshots. Links bovenin poefjes van New Duivendrecht, rechts bovenin het stalletje van Design Lemonade . Linksonder lampen van Studio Snowpuppe in het 101 Woonideeën-huis. En rechts onderin kunst van Lauren van der Kolk.

13 reacties

  1. Chantal

    Ik zag je nog twee keer voorbij komen helemaal druk aan het kletsen en fotograferen, hahaha. Heel veel plezier nog daar. Ik vond het 101Woonideeën huis echt helemaal top en al die fijne webshop stands. 🙂

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>