KattenpandjeKek Amsterdam
gave me the perfect gift at the Woonbeurs: a truly awesome cat-house made of cardboard. Schurk loves sitting in it, peeking through the windows and scratching her chin on the sides. (And I have to admit, she also quite likes the treats I have in my hands…)Kek Amsterdam
 gaf me het perfecte  cadeautje op de Woonbeurs: een geweldig kattenhuisje, gemaakt van karton. Schurk vindt het geweldig om erin te zitten, om door de raampjes te gluren en om haar kin te krabben aan de randjes. (En ik moet toegeven, ze houdt ook van de snoepjes die ik in mijn hand heb…)

19 reacties

 1. Judith

  Oh ja dat kan niet anders dan een groot succes zijn: kartonnen dozen zijn hier ook altijd erg in trek. En dan is deze ook nog ‘ns extra mooi. Mooie vloer trouwens ook!

 2. daan

  superleuk zijn ze. Oude Saar kreeg vandaag een doos van Rover, hij had er zelfs ramen in gezaagd met een mes 😉

  en ik denk dat als we zo’n mooie hadden, Saar kon fluiten naar zijn kattenpandje want dan werd het pandje zeker en vast gekraakt door Maantje Piet 😉

 3. Marlous

  Ik vind Schurk alleen al helemaal leuk door haar naam, maar in dat pandje is ze zo mogelijk nog schattiger (of nou ja, ik geloof dat ze best ‘vicious’ is, maar je begrijpt wel wat ik bedoel hè?)

 4. Marcha

  Ach kijk schurk nou bedelen om een snoepje, lief!
  Ik vind de pandjes ook zo leuk! Maar ik troost me met de gedachte dat Bazooka zo de schoorstenen eraf zou slopen 😉

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>