DDW II

Wednesday we also went to the DDW-exhibitions at Strijp T. Here we saw Tessa Koot and Lisa Klappe show their amazing styling abilities at the Terratorium-building. And at Building TAB we saw a large space decorated in red by rENs.

Woensdag gingen we ook naar DDW-tentoonstellingen op Strijp T. Hier zagen we Tessa Koot en Lisa Klappe met geweldig gestylde ruimtes in het Terratorium-gebouw. En in Building TAB zagen we een enorme ruimte ingericht in het rood door rENs.

8 reacties

  1. Huis lief huis

    Helaas had ik deze week geen tijd om die kant op te gaan.
    Door jouw foto’s kan ik toch een beetje meegenieten.
    Het ziet er inspirerend uit …

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>