Berlin II

The Michelberger Hotel is such a great place: I highly recommend it when you want an inspiring place to stay while in Berlin. The decor is pretty and fun with an edge. And it’s situated in Friedrichshain across a metro station. The best.

Het Michelberger Hotel is geweldig: het is een aanrader als je een inspirerende slaapplek zoekt in Berlijn. De inrichting is zo gaaf en hip, maar met een twist. En het ligt in Friedrichshain tegenover een metrostation. Perfect.

20 reacties

 1. Noofs

  Het lijkt me inderdaad een mooi adres om te onthouden, dat hotel. En die automaat is geweldig natuurlijk 🙂 dank voor het delen van al je mooie foto’s.

 2. Debora

  Mooi zeg Iris. Echt heel gaaf. Ik ga hem onthouden, maar mij kennende komt ie op het lijstje en er niet meer af :-(. Jammer is dat. Gaat het verder goed? Fijn weekend he?! X

 3. Ingrid

  Superfijn hotel. Het past helemaal bij Berlijn. Die binnenplaats, de lounge, de ontbijtkamer, alles voelt goed 🙂 Krijg serieus heimwee bij het zien van al jullie Berlijn foto’s. Fijn weekend!

 4. Esther

  Mooie fotos! Bijna jammer dat ik in Berlijn woon en dus niet echt een reden heb om in een hotel te gaan logeren, haha… Altijd leuk om de stad vanuit iemand anders te zien!

Plaats reactie

Je kunt de volgende HTML tags gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>