Rommelkamer

Dit is de kleine kamer op de eerste verdieping. Toen we het huis kochten was dit een bedompt kamertje met bijzonder retro houtbehang. We hebben een hoop geklust, zo hebben we een nieuwe muur geplaatst zodat dit kamertje geen inbouwkast meer heeft, maar onze slaapkamer twee. Nu is het een rommelkamer, waar veel klusspul opgeslagen staat. Gelukkig ook met een kast met genoeg ruimte voor mijn verzameling lampen en behang. Ik moet iets te kiezen hebben als ik aan de inrichting beneden kan beginnen, nietwaar?

This is the small room on the first floor. When we bought our house it was a dark room with extraordinary woodprinted wallpaper. We DIY-ed a lot, we replaced the wall, so this room doesn’t have a built-in-closet anymore but our bedroom has two. Right now it is a room full of clutter, mostly tools. Luckily with also a big closet for my collection of lamps and wallpaper. I need some choice when I start decorating downstairs, don’t you agree?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.