Enig!

>

Een paar weken geleden heb ik bij Envelop een aantal geweldige dingen besteld. De bovenste kussenhoes is I Can Hear Myself Think, een ontwerp van Lilley and Skinner. Het onderste kussen heet Invaders #1 en is van Sel Nelson. Alle bestellingen worden per klant geproduceerd, aan de binnenkant van de hoezen zit een label met alle designinformatie, waar zelfs mijn naam op staat. Een uniek concept. Kunst en kleur op beide banken!

A few weeks ago I ordered a few great items at Envelop. The pillow cover at the top is I Can Hear Myself Think, a design of Lilley and Skinner. The pillow cover below is called Invaders #1 and is by Sel Nelson. The orders are being produced per customer, on the inside of the covers is a label with all the design-information and my name on it. A unique concept. Art and colour on both couches!

1 comment
  1. […] week 2 lovely designs landed on our sofa. About a year ago Iris blogged about her cushion covers by Envelop. And I’ve been thinking about ordering a few […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.