>Count your Blessings

>

Deze week heb ik veel leuke dingen gedaan. Kraamvisite bij een nicht, verjaardag van mijn opa (hij werd 89), een gezellig etentje met vriendinnen, een avondje bij mijn ouders en vandaag deed ik vrijwel niets, behalve uitgebreid badderen met een boek. Verder heb ik een aantal geweldige dingen gekocht in de sale bij Oxo (foto’s volgen), gezellig geluncht met Anki en Wolf en werden de katten erg gelukkig van het gras dat ik voor ze kocht. En natuurlijk was ik vandaag ozo blij dat mijn lief T. heelhuids thuiskwam van een paar dagen snowboarden. Met baard.

This week I undertook a lot of pleasant things. I paid a maternity visit to my niece, celebrated the birthday of my grandfather (he turned 89), had a lovely dinner with friends, stayed at my parents for an evening and today I did virtually nothing, except for taking a long bath and read a book. I also bought a few great things at the Oxo-sale this week (I’ll show pictures later) had lunch with Anki and Wolf, and the cats were very happy with me buying grass for them. And of course I was very pleased to see my love T. coming home from snowboarding today in one piece. With a beard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.