>Liebster-blog

>

Deze week werd ik verrast door Soraya van het inspirerende Spoediez-blog met een hoop mooie woorden en de eer om een digitaal award te ontvangen. Die mag ik op mijn beurt weer doorgeven. Moeilijk, want er is zoveel leuks te vinden in blogland. Zoals de mooie woorden van Froukje, de prachtige foto’s van Sara, vintageliefde bij Sophie, vrolijke plaatjes bij Mireille en de unieke en zo eigen digitale plek van Anki. En na zo’n opsomming mis ik nog een hoop inspirerende plekken, een opsomming als deze is per definitie niet compleet. Maar doorgeven is een must en daarom kies ik voor Casper!
Casper is een getalenteerd grafisch ontwerper, met humor (!) en oog voor mooie dingen binnenshuis en in de natuur. Hij is een geweldig huisman (is erg lief voor zijn zwangere liefde) en is aspirant-boswachter. Ook die carrière zal niet onverdienstelijk zijn. Hierboven zie je Casper met zoon Wolf, toen zij een paar jaar geleden een kijkje kwamen nemen in ons huis dat we toen net hadden gekocht. Gefeliciteerd met je award Casper!


This week Soraya from the inspiring Spoediez-blog with nice words and the honour to get a digital award. And I’ve got to pass this on to someone else too. Difficult because there are so many nice things to be found online. Like the beautiful words of Froukje, the gorgeous pictures of Sara, vintagelove with Sophie, the merry pictures of Mireille and the unique blog of Anki that depicts her so well. And then I still miss lot’s and lot’s of great and beautiful blogs. But I have to pass it on and that’s why I choose Casper!
Casper is a talented graphic designer, with humour (!) and an eye for beautiful things indoors and in nature. He is a terrific house-man (he is very sweet to his pregnant wife) and is an aspiring forester. He will undoubtly be great at that carreer too. At the picture above you see Casper and his son Wolf, when they came to view our house when we just bought it a few years ago. Congratulations on your award Casper!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.